Kasinové automaty bez vkladu 2023

  1. Neterapay Casino No Deposit Bonus: Právě naopak, pro Crockfords odmítl zaplatit, a zavolal vyšetřovatele z Malajsie, kde jeho majitel, gaming corporation Genting, sídlí
  2. Automaty Rocky Online Jak Vyhrát - Hráči by měli vědět, že i když mají nárok na bonus po provedení kvalifikačního vkladu, částka bude připsána na jejich účet pouze ve splátkách
  3. Automaty Cobra Queen Zdarma: Postupujte podle jednoduchých pokynů, zadejte částku, kterou chcete vložit nebo vybrat

Automaty online 2023

Automaty House Of Doom Online Zdarma
Stále mají plnou sadu nástrojů z vás dělá lepší deskové hry developer
Automaty Jackpot Express Online Zdarma
Roblox apk potřebuje připojení k internetu ke spuštění hry
Po registraci je třeba přidat kartu nebo e-peněženku pro další hry o skutečné peníze

Hrát kasino automat na hry

Allslots Casino Bonus Codes 25 Euro
Hrajte zdarma a bavte se, nebo investujte nějaké peníze a udělejte ze svého koníčka zdroj příjmů
Automaty Leprechaun Goes To Hell Zdarma
Bonusová kola vám dávají lepší šanci získat více bonusových bodů, okamžité výhry na výherní tabulce a spoustu příležitostí k bezplatnému otočení
Automaty Book Of Aztec Online Jak Vyhrát

?>
13 Nov

Pohanka s restovanou podzimní zeleninou

Pohanka je velmi zdravá, přirozeně bezlepková obilovina. Lze ji připravit jako snídaňovou kaši, zapéct se zeleninou, jako rizoto, a nebo třeba se zeleninou na pánvi wok.

Ingredience pro 2 velké nebo 3 menší porce:
150 g suché pohanky
1 velká mrkev20161111_1200501
100 g celeru
Několik růžiček brokolice
1/2 balení uzeného tempehu
Červená cibule
Kukuřice
2 lžíce olivového oleje
Provensálské koření
Sójová omáčka Tamari
Sůl, pepř

Pohanku propláchněte a dejte vařit na 20 minut do osolené vody. Po 15 minut už můžete hrnec odstavit a nechat pohanku dojít. Na 1 díl pohanky použijte jen 1,5 dílu vody, aby pohanka vodu nasákla. Pohanka totiž obsahuje rutin, který by se jinak s vodou vylil a to by byla velká škoda pro naše klouby.

V pánvi wok rozehřejeme olej a přidáme všechnu zeleninu. Necháme chvíli restovat, ne však zcela do měkka. Zelenina by měla být stále křupavá. Zakápneme Tamari omáčkou, ochutíme provensálským kořením, solí a pepřem. Stáhneme plamen a promícháme zeleninou s pohankou. Servírujeme například s pickles ze zelí a mrkve. Dobrou chuť!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *